Najnoviji katalozi i akcije iz AD Podunavlje. Trenutno ste na strani br. 1

13.09.2023 - 25.09.2023 Liflet
--Istekao-- Liflet katalog
--Istekao-- Liflet
--Istekao-- Liflet
--Istekao-- Liflet
--Istekao-- Liflet
--Istekao-- Liflet
--Istekao-- Liflet
--Istekao-- Liflet
--Istekao-- Katalog
--Istekao-- Liflet
--Istekao-- Liflet

Najnoviji katalozi AD Podunavlje i akcije na internetu

Sve najnovije kao i stare arhivirane kataloge iz AD Podunavlje imamo u našoj bazi i znamo sve o sniženjima. Svi katalozi se obrađuju i čuvaju kod nas tako da ih možete pretražiti uvek kod nas.

Sva sniženja iz AD Podunavlje

Ušteda novca je prva stvar koja je bitna ljudima prilikom kupovine u AD Podunavlje prodavnicama. Sva sniženja su prikazana kod nas i možete iskoristi ta saznanja da uštedite novac koji može biti i do 80% od inicijalne cene proizvoda.

Uštedite i vreme i novac

Pametna kupovina je najbolji način kupovine. Za manje para dobijete više proizvoda iz AD Podunavlje ili jednostavno samo uštedite na onom proizvodu koji dugo tražite i koji vam je jako potreban.Pre odlaska u AD Podunavlje prvo pretražite kataloge na našem sajtu i na taj način uz odvajanje malo vremena možete da uštedite mnogo novca.

O prodavnici AD Podunavlje

Sa sedištem u ulici Jugoslovenske armije 42, u Bačkoj Palanci 1953. godine je osnovano preduzeće AD "Podunavlje". 2002 se transformiše u AD. 2002. godine ima 160 zaposlenih i 17 maloprodajnih objekata.2006 broj maloprodajnih objekata raste na 125 i 800 zaposlenih a kroz ugovore ukupno 900. Maloprodajni objekti se nalaze od severa Bačke pa do Kragujevca zajedno sa dva distributivna centra u Bačkoj Palanci i Kovinu. Od 2011. godine sa još 13 partnerskih firmi osniva DTL DOO Beograd a ova zajednička firma nastaje iz potrebe objedivanja nabavke, povezivanja sa domaćim proizvođačima koji razumeju značaj razvoja regionalnih maloprodaja.