Najnoviji katalozi i akcije iz PerSu. Trenutno ste na strani br. 1

13.09.2023 - 26.09.2023 Katalog
22.09.2023 - 24.09.2023 Akcija
--Istekao-- Akcija
--Istekao-- Sveža akcija
--Istekao-- Akcija
--Istekao-- Sveža akcija
--Istekao-- Sve za školu
--Istekao-- Katalog
--Istekao-- Sveža akcija
--Istekao-- Super akcija
--Istekao-- Katalog
--Istekao-- Sveža akcija

Najnoviji katalozi PerSu i akcije na internetu

Sve najnovije kao i stare arhivirane kataloge iz PerSu imamo u našoj bazi i znamo sve o sniženjima. Svi katalozi se obrađuju i čuvaju kod nas tako da ih možete pretražiti uvek kod nas.

Sva sniženja iz PerSu

Ušteda novca je prva stvar koja je bitna ljudima prilikom kupovine u PerSu prodavnicama. Sva sniženja su prikazana kod nas i možete iskoristi ta saznanja da uštedite novac koji može biti i do 80% od inicijalne cene proizvoda.

Uštedite i vreme i novac

Pametna kupovina je najbolji način kupovine. Za manje para dobijete više proizvoda iz PerSu ili jednostavno samo uštedite na onom proizvodu koji dugo tražite i koji vam je jako potreban.Pre odlaska u PerSu prvo pretražite kataloge na našem sajtu i na taj način uz odvajanje malo vremena možete da uštedite mnogo novca.

O prodavnici PerSu

Persu ima viziju da stvara i razvija ambijent za održivi razvoj domaćih, prehrambenih proizvoda vrhunskog kvaliteta i svećine na način osnaživanja savremene maloprodaje. Svakodnevno se preuzimaju najbolji proizvodi iz domaćinstava komšija čime se podržava enomonski održiv model poslovanja da sveže, domaće i provereno postane dostupno potrošačima. Persu je brižan jer mu je stalo do ljudi i porodica iz zajednica. Poverenje je jedna od vrednosti ove maloprodaje jer se oslanjaju jedni na druge i veruju jedni drugima. Vole da slušaju i osete zajedništvo da bi se poštovali i razumeli. Kvalitet je jedna od vrednosti Persu-a jer su hrabri i sebi postavljaju ciljeve da budu najbolji u svakom pogledu poslovanja. Persu radi 25 godina i ima preko 160 maloprodajnih objekata sa preko 1000 zaposlenih a svakog meseca njihove radnje posete preko 1500000 srećnih i zadovoljnih potrošača.